Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hrôza počas trnavského festivalu: Muž (†37) umieral pred očami desiatok ľudí!

(Zdroj: FB)

TRNAVA - Letný festival, ktorý sa počas víkendu konal v športovom areáli Slávia v Trnave, poznačila tragédia. V sobotu krátko pred polnocou tam skolaboval 37-ročný muž, ktorého oživovali organizátori aj záchranári desiatky minút, avšak márne. Muž pred očami návštevníkov naposledy vydýchol.

V športovom areáli Slávia Trnava sa počas víkendu konal festival Trnavská 13, na ktorom sa zišli stovky ľudí, "ktorí majú radi zábavu, pivo, pivnú turistiku a recesiu". V sobotu však okolo polnoci zábavu vystriedal boj o život 37-ročného muža, ktorý náhle odpadol a prestal dýchať.

Podľa organizátorov skolaboval mimo areálu a nebol ani návštevníkom festivalu, no napriek tomu mu poskytli rýchlu pomoc. "Prvú pomoc mu poskytol člen protipožiarnej hliadky, po jednej minúte vykonávanie resuscitácie prevzali zdravotníci festivalu," uviedol v stanovisku Igor Holéczy z Občianskeho združenia Trnavská 13.

Na miesto privolali aj záchranárov, ktorí pokračovali v oživovaní asi 30 minút, no aj s vypätím všetkých síl sa im muža už nepodarilo zachrániť. "Muž zomrel náhle a bez cudzieho zavinenia," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová s tým, že presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva. Od jej výsledkov sa bude odvíjať aj ďalšie vyšetrovanie. "Blízkym zosnulého muža vyslovujeme hlbokú sústrasť,” dodali organizátori festivalu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu