Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladý Zemplínčan (†26) ležal mŕtvy v posteli: Náhla smrť či vražda?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gedlab)

TREBIŠOV - Už sa nezobudil. Trebišovským policajtom sa dostal do rúk prípad smrti mladého človeka, ktorý je pre všetkých veľkých záhadou. Mladíka (†26) zo Zemplínskeho Jastrabia našli v stredu popoludní ležať mŕtveho v posteli bez akýchkoľvek zranení. Obhliadajúca lekárka naznačila, že by mohlo ísť o náhlu smrť.

Rodinný dom na Cintorínskej ulici v stredu popoludní obliehal hluk policajných majákov a sanitky. V jednej z izieb našli v posteli ležať 26-ročného Zemplínčana. "Na Cintorínskej ulici v obci Zemplínske Jastrabie, nájdené na posteli v rodinnom dome nehybné telo 26-ročného miestneho muža," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Záchranári už boli v tomto prípade "zbytoční", lekár mohol len konštatovať smrť. Na miesto dorazila aj obhliadajúca lekárka, ktorá nedokázala určiť presnú príčinu jeho smrti. Nemal totiž na sebe žiadne zranenia, ktoré by nasvedčovali útok niekoho cudzieho. "Ako prvotnú príčinu usmrtenia uviedla, že išlo o náhlu smrť, " dodal Szabó. Lekárka však ani cudzie zavinenie nevylúčila. Presnú príčinu určí až pitva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu