Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Bratislave urobili zo zastávky obývačku: Koláčik na pondelkové ráno!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ak ste sa dnes ráno ponáhľali zamyslení do práce, školy alebo za inými povinnosťami a prechádzali ste zastávkou Námestie Franza Liszta na Šancovej ulici v Bratislave, možno ste aj vy boli obdarovaní chutným koláčikom a čakanie na spoj vám spríjemnil oddych v provizórne vytvorenej obývačke. Pozitívne ohlasy na zaujímavý nápad tvorcov nenechali na seba dlho čakať.

Po nočnom lejaku sa Bratislava prebudila do vyumývaného, ale dosť chladného rána a väčšine ľudí sa po peknom víkende pravdepodobne vôbec nechcelo vstávať. O niečo lepšie sa však mohli cítiť tí, ktorých na spomínanej zastávke prekvapili ponukou škoricovo-jablkového koláčika zabaleného v úhľadnej krabičke. Okrem toho však mali možnosť si posedieť v pripravených tuli vakoch, vypočuť si hudbu a opájať sa vôňou, ktorá sa zo zastávky šírila.

V Bratislave urobili zo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Cestujúci a okoloidúci síce zostali z nevšednej udalosti najprv zaskočení, ale na ich tvárach bolo vidieť, že ich milá ponuka potešila. Aj tí, ktorí boli zahĺbení do seba, trochu precitli, alebo si aspoň vytiahli slúchadlá z uší a zobrali ponúkanú škatuľku. Keď sme sa ich spýtali na názor, očakávali sme skeptickejšie reakcie, ale podľa ich slov sa im sladká pozornosť páčila a niektorí si vypýtali ďalšiu aj pre svojich príbuzných či kamarátov.

V Bratislave urobili zo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Organizátori akcie boli s jej priebehom preto veľmi spokojní. Od Zuzany Bednárovej zo Západoslovenskej energetiky sme sa dozvedeli, že takýmto spôsobom chceli Slovákom uľahčiť štart do nového týždňa a zamerali sa tak na pondelkové ráno, ktoré býva najnáročnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu