Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vodiči, cez víkend dopravu obmedzí zatvorený tunel aj beh Devín- Bratislava

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na vodičov v Bratislave čaká počas blížiaceho sa víkendu 6. a 7. apríla niekoľko dopravných obmedzení. Čiastočne bude zatvorený tunel Sitina a plynulosť dopravy v hlavnom meste ovplyvní aj Národný beh Devín - Bratislava. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Tunel Sitina zatvoria už dnes o 21.00 h. Na diaľnici D2 v úseku Lamačská cesta - Staré grunty, vrátane tunela, budú totiž pokračovať práce na komunikácii. Počas tohto víkendu budú preto podľa Hráškovej čiastočne uzavreté obe rúry tunela, konkrétne ich pravé jazdné pruhy. Premávka bude presmerovaná do ľavého jazdného pruhu a najvyššia povolená rýchlosť bude znížená na 60 km/h.

"Práce budú prebiehať v nočných hodinách a budú ukončené v čase o 09.00 h. Počas dňa bude Sitina riadne prejazdná," podotkla Hrášková s tým, že práce definitívne ukončia v pondelok 8. apríla o 04.00 h.

V súvislosti so 66. ročníkom Národného behu Devín - Bratislava, ktorý sa koná v nedeľu 7. apríla, budú dopravné obmedzenia trvať od 08.00 do 14.00 h. V čase od 08.00 hod do 13.00 h polícia plánuje obojsmerne uzavrieť ulice Rázusovo nábrežie, Vajanského nábrežie, Námestie Ľ. Štúra, Mostovú a Jesenského. "Vjazd bude umožnený len autobusom, ktoré privezú účastníkov behu," doplnila hovorkyňa.

Od 08.30 do približne 10.45 h obojsmerne uzavrú úsek Muránska ulica, Kremeľská ulica a Devínska cesta po odbočku na Devín. Od 09.45 do 11.30 h bude zasa uzavretý jazdný pruh v smere do mesta od Mlynskej doliny po Nový most, vrátane Nábrežia armádneho generála L. Svobodu. V čase medzi 10.00 a 12.00 h nebude možné odbočiť z Nábrežia armádneho generála L. Svobodu vľavo na Staromestskú ulicu. "V súvislosti s behom budú výluky aj na úseku mestskej hromadnej dopravy," dodala Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu