Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smerácke oslavy MDŽ vyvrcholili v Bratislave: Na Fica a Elán prišlo 4000 ľudí!

Neuveriteľné, Robert Fico sa smeje. Zobraziť galériu (22)
Neuveriteľné, Robert Fico sa smeje. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vládna strana Smer sa za posledných pár dní kvôli sviatku žien zmenila takmer na umeleckú skupinu, ktorá podnikla turné po celom Slovensku. So svetelnou šou, projekciou a na záver koncertom skupiny Elán si Smer presne 8. marca v bratislavskom NTC uctil Medzinárodný deň žien. Národné tenisové centrum sa zaplnilo takmer do posledného miesta.

Hoci v obecentstve prevažovali dámy zrelšieho veku, našli sa aj mladšie ročníky a dokonca aj nemálo mužov. Všetkých privítal moderátor Martin Nikodým, ktorý si po krátkom príhovore pozval na pódium predsedu vlády. "MDŽ mnohí vnímajú ako socialistický sviatok, my mu však nedávame žiadne prívlastky," vyhlásil  Fico. Na pódium sa k Ficovi zakrátko pripojili Robert Kaliňák, Peter Kažimír a Dušan Čaplovič. Obecentsvo pobavili aj sériou vtipov na tému manželstva, či nevery.

Oslava MDŽ v bratislavskom
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Robert Kaliňák sa už tradične pochválil, že je doma pod papučou a spolu s Petrom Kažimírom obšťastňovali obecenstvo príhodami svojich batoliat. Robert Fico si neodpustil klasický vtip o manželke, ktorá bola neverná iba tri razy, pričom tretí raz zabezpečila manželovi 25 hlasov. Na svoju zosnulú manželku si zaspomínal aj Dušan Čaplovič, ktorý si na vzdory všetkým klišé o svokrách tú svoju nevie vynachváliť.

Oslava MDŽ v bratislavskom
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Premiér na podujatí ocenil dve dámy priamo na pódiu. Prvou bola Mária Boboková, dlhoročná členka Slovenského Červeného kríža a darkyňa krvi. Duhou učiteľka a organizátorka seniorských podujatí Helena Vavrinčíková.

Večer zavŕšil krátky koncert kapely Elán, na záver ktorého si ľudia všetkých vekov zaspievali známy refrén "sme mláďatá".

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu