Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nešťastný koniec búrlivej hádky: Rozčúlená žena za jazdy vyskočila z auta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: videojug.com)

MICHALOVCE - To, k čomu sa vo štvrtok zvrhla búrlivá hádka dvoch východniarov, si zrejme nevieme ani predstaviť. Michalovčan (37) krátko poobede viezol ženu v dodávke smerom na obec Nacina Ves (okres Michalovce), keď sa medzi nimi strhla hádka. Tú sa žena rozhodla ukončiť veľmi radikálne, otvorila dvere spolujazdca a za jazdy vyskočila z auta! Ťažko zranená skončila v nemocnici.

V krásne štvrtkové poludnie nič nenasvedčovalo tomu, že sa schyľuje k nešťastiu. Michalovčan za volantom dodávky Mercedes Benz Sprinter viezol ženu smerom do obce Nacina Ves, keď sa v aute strhla búrlivá hádka. Po niekoľkých minútach slovného doťahovania toho mala žena už zrejme dosť a rozhodla sa hádku ukončiť. Nevybrala si však zrovna najlepší spôsob.

Otvorila dvere spolujazdca a za jazdy vyskočila. „Pred obcou Nacina Ves na rovnom úseku cesty mu počas jazdy z vozidla vyskočila spolujazdkyňa (43),“ informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. Zúfala žena našťastie nedopadla na cestu, ale do trávy, čo jej zrejme zachránilo život. Napriek tomu však utrpela vážne zranenie.

„Spolujazdkyňa po páde z vozidla mimo vozovku na trávnatú časť utrpela ťažké zranenie a to zlomeninu ramennej kosti  s dobou liečenia cca 3 mesiace,“ dodala Mesárová. Počas dlhých dní na nemocničnom lôžku svoj zúfalý krok zrejme ešte niekoľkokrát oľutuje. Prípad riešia michalovskí policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu