Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slováci našli na blogu premiéra Ficov kód: Toto je kandidát Smeru na prezidenta!

Robert Fico a jeho prezidentský kandidát Zobraziť galériu (8)
Robert Fico a jeho prezidentský kandidát (Zdroj: SME)

BRATISLAVA - Blog s videom, ktorý aktuálne zverejnil predseda vlády Robert Fico, rozvíril hladinu verejnej mienky. Kým politológ sa domnieva, že Fico testuje reakcie na svoju možnú prezidentskú kandidatúru, internetová komunita už má vo všetkom jasno. Fico v blogu nenápadne pretláča svojho vlastného prezidentského kandidáta!

Ficov kód je odhalený. Kandidatúra súčasného premiéra na prezidentský post je zatiaľ iba v rovine špekulácií, no kreatívna slovenská mládež z aktuálneho premiérovho blogu, prečítala závažný odkaz. Predseda vlády podľa Facebooku už nenápadne pretláča vhodného kandidáta do Grassalkovichovho paláca.

Facebook - Ficov pes
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Na Faceooku sa úspešne usadila skupina "Náš prezident Larry", podľa ktorej je jasné, že predseda vlády vo videu verejnosti predstavil svojho kandidáta - labradora Larryho. "Ideálny kandidát na pozíciu, kde privilégium "slabučko hryzkať" je determinované priamo právomocami," napísal na stránke diskutér.

Larry Fico

Faktom je, že predseda vlády svojho najlepšieho priateľa prezentoval v médiách už niekoľko krát. Larry sa stal hviezdou najmä vďaka volebnému videu, ktoré vošlo do dejín pod titulom "slabučko hryzkaj".

Predseda vlády už svojho kandidáta podrobil politickej príprave, ako to dokazujú aj fotografie z Úradu Vlády:

Robert Fico a jeho
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Úrad Vlády SR)

 

Premiér čelil včera aj ďalšej nepríjenosti. Strana Smer oznámila, že niekto napadol jeho profil na facebooku."Žiaľ, niekomu prekáža, že predseda vlády Slovenskej republiky Robert Fico komunikuje s ľudmi aj cez sociálne siete, a tento niekto sa neštíti použiť aj podpásové resp. možno až nelegálne kroky, aby tejto komunikácii zabránil. Vnímame to ako cielené poškodenie nielen samotného premiéra, ale predovšetkým ľudí, ktorí z vlastnej vôle touto formou s premiérom, ale aj inými členmi vládneho kabinetu komunikujú. Preto žiadame ľudí o trpezlivosť pri obnovovaní premiérovho profilu," napisali. Nakoniec sa to podarilo zainteresovaným dnes vyriešiť.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu