Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Strašná smrť v Holčíkovciach: Petra (†20) zahynula po bláznivej guľovačke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sacbee.com)

VRANOV NAD TOPĽOU – Nešťastná náhoda! Na strašnú tragédiu sa zmenila bláznivá guľovačka partie mladých ľudí na chate v Holčíkovciach, kde vyhasol život mladej Petry (†20). Dievčine sa stalo osudným sklo, ktoré jej prerezalo krk a v nemocnici vykrvácala.

Petra si spolu s priateľom a ďalšími kamarátmi z Prešova užívala nádielku snehu na chate neďaleko vodnej nádrže Domaša. Bláznivá guľovačka sa však zmenila na drámu po tom, čo sa dve dievčatá ukryli pred snehom do drevenej latríny a jeden z kamarátov na dvere hodil dávku snehu z lopaty.

Tá prerazila sklenenú výplň a jeden z úlomkov zasiahol Petru. Rozbité sklo poranilo na krku 20 ročnú Prešovčanku, pričom rana začala krvácať, uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Zábava sa tak v momente zmenila na boj o život. Kamaráti okamžite zavolali sanitku a až do jej príchodu Petre podávali prvú pomoc.

Silno krvácajúcu mladú ženu previezla sanitka do vranovskej nemocnice, kde podstúpila operáciu. Na druhý deň však zraneniam podľahla a v nemocnici zomrela. Na následky zranenia žiaľ mladá žena v utorok (18.12.2012) zomrela v košickej nemocnici,dodal Džobanik. V súvislosti so smutným prípadom už polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu