Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tragédia na Kuchajde: Muž (†69) prechádzal po tenkom lade, prepadol sa a utopil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavské jazero Kuchajda je smutne známe tým, že sa v ňom počas letných mesiacov utopil už nejeden človek. Avšak v ostatných dňoch, keď ortuť teplomera klesá hlboko pod nulu, by nikto nečakal, že v jazere niekto príde o život. O to nezvyčajnejší je tragický prípad zo stredy, kedy z vôd Kuchajdy vytiahli mŕtve telo muža (†69)!

Mrazivý večer sa stal včera osudným pre dôchodcu , ktorý sa mal prepadnúť cez tenký ľad uprostred jazera Kuchajda. Keď prišli na miesto záchranári, bol ponorený pod ľadom len pár metrov od brehu. Ako informovala Tv JOJ, z vody ho vytiahli potápači, ktorí ho v ľadovej vode a pri minimálnej viditeľnosti hľadali len hmatom.

Keď ho vytiahli na breh, záchranári okamžite začali s oživovaním. „Posádka rýchlej lekárskej pomoci sa 69-ročného muža pokúšala oživovať, no žiaľ neúspešne,“ povedal pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel.

Tragickú smrť dôchodcu potvrdila aj polícia. Lekár konštatoval smrť a cudzie zavinenie vylúčil,“ povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Prečo sa muž na tenký ľad vybral a či bol v tom čase pod vplyvom alkoholu, určí až ďalšie vyšetrovanie a pitva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu