Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vážna nehoda za tunelom Bôrik: Tehotná žena neprežila, dvaja ťažko zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto

POPRAD - Približne dva kilometre za tunelom Bôrik v smere na Poprad sa dnes tri hodiny po polnoci stala dopravná nehoda, pri ktorej sa ťažko zranili traja ľudia. Tehotná žena, ktorá sedela na zadnom sedadle havarovaného auta zraneniam nakoniec podľahla.

"Nehodu nahlásili o 2.41 h, na mieste bolo na strechu prevrátené vozidlo, boli tam dve osoby ťažko zranené a jedna ľahko," uviedla operačná dôstojníčka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Anna Hudáková. Jedného človeka museli hasiči vyslobodzovať pomocou hydraulického náradia, keďže bol zakliesnený v aute.

Prešovčan za volantom Oplu Corsa za tunelom Bôrik v smere do Liptovského Mikuláša sa zrejme nedostatočne venoval šoférovaniu, zišiel s autom na krajnicu a prerazil oplotenie diaľnice. "Následne prešiel cez záhradkársku oblasť, kde narazil do betónového základu, následkom čoho auto vymrštilo do stromu a dopadlo na strechu," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Na zadnom sedadle sedela tehotná žena (25), ktorá bola v piatom mesiaci a pri nehode utrpela vážne zranenia, ktorým podľahla. Druhá spolujazdkyňa a vodič utrpeli ťažké zranenia. Nehodu vyšetruje popradský vyšetrovateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu