Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Najžiarivejšie hviezdy reality šou budú baviť Košičanov na Mikulášskej párty

Najžiarivejšie hviezdy reality šou budú baviť Košičanov na Mikulášskej párty Zobraziť galériu (8)
Najžiarivejšie hviezdy reality šou budú baviť Košičanov na Mikulášskej párty (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE – Erik Hillár Lakatošovie, Desperado, Ivan Kandráč, Martinka z Turca aj s kamarátku Dankou. Tak takáto „vyberaná“ spoločnosť na jednom mieste je skutočne len pre silné povahy alebo veľkých fanúšikov reality šou. V istom košickom bare ich všetkých spolu môžete zažiť na Mikulášskej párty už 7. decembra.

Aj keď je to neuveriteľné, podľa našich informácií sú už všetky stoly dopredu rezervované. Vstup na túto vskutku odvážnu akciu je 3 eura a za 1 euro je tombola. Fanúšikovia týchto nezabudnuteľných televíznych postavičiek sa majú načo tešiť.

Napríklad ich čaká fototermín s s ich idolmi. Hviezda z Hviezdnej roty - Ivan Kandráč sa predstaví ako Michael Jackson a Michal David. „Vyvolený“ Erik Lakatošovie zas pobaví svojim recitálom s názvom Každý deň je zo mňa iná žena, farmárka Martinka z Turca zas bude losovať tombolu, jej „krásna“ kamarátka Danka má v réžií dámsku volenku a „pravdovravný Talian“ Desperado sa prezlečie za Mikuláša a bude rozdávať darčeky.

Pomáhať mu bude E. Lakatošovie sťaby anjel. Martinka v kostýme Snehulienky, Danka ako Karkulka a Ivan Kandráč ako čert. Nuž takáto Mikulášská zábava sa nevidí každý deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu