Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fico našiel na hrádzi peňaženku plnú bankoviek: Je v správnych rukách

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Robert Fico si bol včera ráno, tak ako každý iný deň, zabehať na bratislavskú hrádzu. Po chvíli zbadal na ceste peňaženku, v ktorej bol značný obnos peňazí. Hoci niektorých by nález pokúšal, on nezaváhal a rozhodol sa jej majiteľa vypátrať.

Slovenský premiér je známy tým, že absolvuje každé ráno rozcvičku na petržalskej hrádzi pri Dunaji so svojím psom Larrym. Tak tomu bolo aj v pondelok. Počas behu našiel na zemi ležať peňaženku s bankovkami a platobnými kartami. Majiteľa verejne vyzval, aby sa o ňu prihlásil.

"Našiel som peňaženku plnú peňazí. Hovorím to úplne vážne. Prosím jej majiteľa, aby sa prihlásil na úrade vlády," uviedol premiér na tlačovej konferencii, ktorá sa týkala návrhu opozície na odvolanie ministra spravodlivosti Tomáša Boreca.

Peňaženka sa už momentálne nachádza v správnych rukách, majiteľ si ju prišiel včera vyzdvihnúť. "Od tlačového odboru úradu vlády som práve dostal informáciu, že majiteľ peňaženky sa už prihlásil. Teší ma, že sa tento incident skončil šťastne, pretože aj ja osobne mám skúsenosti s tým, aké problémy môžu nastať práve pri strate peňaženky. Buďte preto opatrní," napísal na svojom facebookovom profile.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu