Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ako si predstavujú šťastie deti na onkológií ?

Andrejko Mozola (8) nakreslil more, pláž, palmy a egyptské pyramídy. „Snívam o rodinnej dovolenke v Egypte, to je pre mňa šťastie,“ prezradil. Zobraziť galériu (4)
Andrejko Mozola (8) nakreslil more, pláž, palmy a egyptské pyramídy. „Snívam o rodinnej dovolenke v Egypte, to je pre mňa šťastie,“ prezradil.

BRATISLAVA - Vedeli by ste namaľovať šťastie? Malí pacienti z detskej onkológie túto úlohu zvládli na výbornú. Blížiace sa Vian oce a osobné túž by sú motívmi ich obrázkov. Pozrieť si ich a hlasovať za najlepší mô ž ete aj vy do 5. decembra v Primaciálnom paláci.

Vyše sto obrázkov nakreslili deti v bratislavskej, banskobystrickej a košickej nemocnici. „Najviac na svete túžim po uzdravení. Chcem byť opäť doma, snoubordovať a šantiť s mladším bratom. Vtedy budem skutočne šťastná,“ prezradila Monika Kráľová (13) z Levíc.

Sympatického Andrejka Mozolu (8) z Chynorian prepustia z nemocnice na Štedrý deň. „Snívam o rodinnej dovolenke v Egypte. Pod stromček by som chcel dostať pirátsku loď a robota na ovládanie,“ povedal Andrejko. Napriek zdravotným problémom tieto deti dokázali pomocou farbičiek vyjadriť svoje túžby a sny. Vďaka tomu priniesli kúsok šťastia aj ostatným

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu