Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ranná dráma v Dúbravke: Mesačné bábätko mŕtve v kočíku!

V tomto kočíku ležala mŕtva Lianka Zobraziť galériu (2)
V tomto kočíku ležala mŕtva Lianka (Zdroj: greb noviny.sk)

BRATISLAVA - Obrovský šok dnes skoro ráno zažili obyvatelia Dúbravky, kde na zástavke MHD skonalo za záhadných okolností len mesačné bábätko Lianka. Sanitku zavolal jeden z cestujúcich, ktorému žena na zastávke povedala, že má v kočíku mŕtve dieťa!

„Policajti vyšetrujú okolnosti smrti mesačného dieťaťa, ktorého rodičia dnes v skorých ranných hodinách privolali rýchlu zdravotnícku pomoc,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Na Húščavovu ulicu v Dúbravke sanitka dorazila niečo po siedmej, no privolaný lekár už len konštatoval smrť. Informoval o tom hovorca záchranárov Boris Chmel.

Za akých okolností dievčatko prišlo o život, je zatiaľ neznáme. Mŕtve však malo byť už niekoľko hodín predtým, ako bola zavolaná pomoc. „Na mieste nezistil známky násilia,“ dodala hovorkyňa. Presnú príčinu smrti len mesačného dieťatka určí až pitva, polícia už však začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Podľa informácií Tv Markíza sú rodičia Lilianky bezdomovci a bývajú v jeden z chatrčí v záhradkárskej oblasti na Poliankach. Heňa a Ján chceli dcérku zrejme odviezť do nemocnice, no po tom, ako cestujúci vystúpili z autobusu, žena začala kričať, že jej dieťa je mŕtve.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu