Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víkendové počasie: Teploty v sobotu padnú, v Bratislave len 21 stupňov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vysoké teploty, ktoré opäť zasiahli Slovensko, by sa mali udržať aj v nasledujúcich dňoch. Jedinou výnimkou počas víkendu má byť sobota, kedy západ krajiny zasiahnu dažde a v Bratislave sa ochladí na 21 stupňov.

V piatok vyvrcholí prílev teplého vzduchu od juhozápadu nad Slovensko. Má byť jasno až polooblačno, na západe a v Liptove prevažne polooblačno, ojedinele sa vyskytnú prehánky alebo búrky. Najvyššia denná teplota dosiahne 28 až 33, na krajnom západe, strednom Považí, severozápade, v Liptove a na Spiši 23 až 28 stupňov.

Sobota prinesie oblačné až zamračené počasie. V západnej polovici územia miestami občasný dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky. V Bratislave sa podľa SHMÚ vyšplhá teplota iba na 21 stupňov, v neďalekej Trnave na 23. Na iných územiach však vystúpi na 26 až 31, na krajnom západe, Orave, Liptove a Spiši na 22 až 26 stupňov.

V nedeľu nás však opäť čakajú horúčavy. Má byť iba malá, na západe časom zväčšená oblačnosť. Ojedinele slabé zrážky. Denná teplota 28 až 33, na severe 23 až 28 stupňov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu