Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší útok psa: Pitbul dohrýzol ženu vo V. Krtíši, na mieste zomrela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SUCHÁŇ - Len štyri dni po tom, ako pri jazerách v Dunajskej Lužnej tri psy takmer dohrýzli na smrť fotografa, sa podobný útok odohral aj na lazoch pri obci Sucháň. Tentoraz to však skončilo tragicky. Žena (†45) z Topolčian, ktorú pri venčení napadol pitbul, neprežila!

Udalosť sa mala stať ešte v piatok (17.8.) neďaleko usadlosti, v ktorej Slovák so švajčiarskym občianstvom choval asi 20 psov. Polícia sa zatiaľ k prípadu nechce vyjadrovať, pretože v súčasnosti ešte stále vykonáva na mieste procesné úkony. Podľa informácií, ktoré poskytla starostka obce Anna Triznová, dom na suchánskych lazoch spravovali vlastníkovi v čase jeho neprítomnosti muž a jeho družka. Okrem domu sa starali aj o psov.

"Podľa toho, čo som sa doposiaľ dozvedela, žena mala napriek zákazu majiteľa vyviesť mimo areálu aj pitbula, ktorý bol nebezpečnejší, ako ostatné psy," uviedla. Muž - správca, ktorý bol v tom čase na nákupe, po svojom návrate ženu nenašiel a vydal sa ju hľadať. Našiel ju až po čase s početnými zraneniami v lese.

Podobný útok sa odohral len pred pár dňami pri jazerách na Košariskách v Dunajskej Lužnej. Na fotografa sa spoza plota vyrútili tri rozzúrené psy a spôsobili mu stovku rán po celom tele. Doráňaný Michal psí útok síce prežil, no v ružinovskej nemocnici mali čo robiť, aby ho dali dokopy. Jeden z chirurgov dokonca vyhlásil, že tak dohryzeného človeka ešte nikdy nevidel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu