Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šialená jazda futbalistov: Letiaci motor po zrážke zasiahol dve autá!

Jedného z futbalistov museli z auta vyprosťovať
Jedného z futbalistov museli z auta vyprosťovať (Zdroj: greb noviny.sk)

NITRA/BRATISLAVA – Až šesť zranených si vyžiadala nehoda partie mladých futbalistov, ktorých auto vo vysokej rýchlosti zišlo z cesty a vrazilo do stromu. Zrážka neďaleko Vrábľov bola tak silná, že z auta po náraze vyletel motor, ktorý zasiahol dve protiidúce autá.

 

Mladý vodič (23) VW Polo, v ktorom sa viezla partia futbalistov, pri Vrábľoch nezvládol šialenú rýchlosť a s autom vyletel do protismeru. Vodiči protiidúcich áut nemali šancu zrážke zabrániť a po niekoľkých nárazoch auto s futbalistami vymrštilo z cesty, kde vrazilo do stromu.

Pravdepodobne vysoká rýchlosť, ktorou sa futbalisti rútili, znásobila škody hrozivo vyzerajúcej nehody. Posledný náraz bol podľa informácií Tv JOJ tak silný, že pri ňom z auta vyletel motor a zasiahol dve autá. Letiaci motor zranil ženu v jednom z áut a čiastočne zasiahol aj druhé, v ktorom sa viezla rodina s malými deťmi.

Dvaja zranení boli po nehode ošetrení na mieste a štyroch museli previezť do nemocnice. Najhoršie je na tom po havárii jeden z futbalistov, ktorého museli z auta vyprosťovať hasiči. „Alkohol u ani jedného z vodičov zistený nebol.  Na vozidlách vznikla škoda za 9 000 €.  Presnú príčinu dopravnej nehody prešetrujú nitrianski dopravní policajti,“ informovala o havárii nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu