Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická havária pri D. Strede: Po zrážke s holubom zahynul vodič (†51)!

Silný čelný náraz zničil obe autá a zabil vodiča
Silný čelný náraz zničil obe autá a zabil vodiča (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA – Za čelnú zrážku Fabií môže zrejme holub! Tragická havária, ktorá sa odohrala pri Dunajskej Strede, si vyžiadala život jedného z vodičov (†51).

Mladý vodič (21) z Trstíc, ktorému do cesty vletel holub, sa po zrážke s vtákom zľakol, šliapol na brzdu a dostal šmyk. Auto už nedokázal ovládať a dostal sa do protismeru, kde sa čelne zrazil s vodičom červenej Fabie z Dunajskej Stredy. Ten pri nešťastnej zrážke utrpel vážne zranenia, ktorým v nemocnici nakoniec podľahol.

V červenej Fabii sa okrem vodiča viezla aj jeho manželka, ktorá sa zranila ťažko a syn (21), ktorý vyviazol s ľahkými zraneniami. Mladík, ktorý zrážku zrejme spôsobil, je zranený taktiež ľahko. Polícia teraz celý prípad vyšetruje a vodičov vyzýva k opatrnej jazde. "Zvlášť opatrní by mali byť mladí vodiči, ktorí ešte nemajú dostatok skúseností. Vodiči by nemali preceniť svoje schopnosti v týchto horúcich dňoch, kedy môžu byť ich reakcie oslabené," upozorňuje trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu