Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pri Kysaku v noci búralo auto so 6 ľuďmi: Náraz do stromu Stano (†26) neprežil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – K smrteľnej dopravnej nehode došlo v sobotu v noci medzi obcami Kysak – Veľká Lodina. Ako dnes ráno informoval operačný dôstojník košických hasičov Miroslav Betuš, nehodu im ohlásili po trištvrte na jedenásť.

Hasiči po príchode na miesto nešťastia zistili, že auto Ford Mondeo s humenským evidenčným číslom so šiestimi pasažiermi idúce z Kysaku smerom na Veľkú Lodinu narazilo do stromu. Vodič Mondea 26-ročný Stanislav D. z Humenného nehodu neprežil. Spolujazdci Lukáš P. utrpel zlomeninu ľavej hornej a ľavej dolnej končatiny, odreniny a pomliaždeniny, Matúš M. zlomeninu pravej hornej končatiny, pravej stehennej kosti, poranenia panvy. Pavlína R. utrpela ťažké poranenia hlavy. Ďalší pasažieri Dominik M. a Igor T. boli so zraneniami bližšie neurčeného rozsahu prevezení na ošetrenie.

„Hasiči na mieste nehody poskytli zraneným predlekársku pomoc, niektorých zranených museli z vraku auta vyslobodzovať pomocou hydraulického náradia, pričom hasičská sanitka dvoch zranených previezla do nemocnice,“ informoval Betuš. Doložil, že hasiči urobili potrebné protipožiarne opatrenia a posyp po dopravnej nehode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu