Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ficovo turné po ministerstvách: Mužská romantika, červený koberec a dobroty na stoloch!

Robert Fico Zobraziť galériu (10)
Robert Fico

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico končí Tour de Ministerstvá, ktorú odštartoval už minulý týždeň! Dnešnou návštevou rezortu spravodlivosti tak uzavrie uvedenie nových ministrov do ich úradov. Dalo by sa očakávať, že formálne stretnutia ministrov so šéfom vlády prebehnú bez drobných prešľapov, opak je však pravdou.

Prvým ministrom, ktorého Robert Fico uviedol do úradu, bol nový šéf rezortu hospodárstva Tomáš Malatinský. Lákavé koláčiky a kvetinová výzdoba, ktoré zdobili rokovací stôl, mohli byť dôvodom tohto premiérovho úsmevu.
Zobraziť galériu (10)
Prvým ministrom, ktorého Robert Fico uviedol do úradu, bol nový šéf rezortu hospodárstva Tomáš Malatinský. Lákavé koláčiky a kvetinová výzdoba, ktoré zdobili rokovací stôl, mohli byť dôvodom tohto premiérovho úsmevu.  (Zdroj: SITA)
Zdá sa, že na ministerstve vnútra si občerstvenie pre premiéra šetrili mimo dohľadu novinárov. Prázdny stôl tak vyznel akosi rozpačito. Podobne to dopadlo aj na ministerstve školstva.
Zobraziť galériu (10)
Zdá sa, že na ministerstve vnútra si občerstvenie pre premiéra šetrili mimo dohľadu novinárov. Prázdny stôl tak vyznel akosi rozpačito. Podobne to dopadlo aj na ministerstve školstva.  (Zdroj: SITA)
Súčasná situácia v štátnej kase, ktorú má ako minister financií pod palcom Peter Kažimír, sa aj tu odrazila na pohostení pre premiéra. Neochutená minerálka bola jediným občerstvením, ktoré si hostia našli na stole. Na ministerstve zdravotníctva a práce neobišli inak.
Zobraziť galériu (10)
Súčasná situácia v štátnej kase, ktorú má ako minister financií pod palcom Peter Kažimír, sa aj tu odrazila na pohostení pre premiéra. Neochutená minerálka bola jediným občerstvením, ktoré si hostia našli na stole. Na ministerstve zdravotníctva a práce neobišli inak.  (Zdroj: SITA)
Ministerstvo zdravotníctva navštívil premiér v piatok na Deň narcisov. Na mieste si ho odchytili dobrovoľníčky a na zbierku Ligy proti rakovine tak prispel aj on.
Zobraziť galériu (10)
Ministerstvo zdravotníctva navštívil premiér v piatok na Deň narcisov. Na mieste si ho odchytili dobrovoľníčky a na zbierku Ligy proti rakovine tak prispel aj on.  (Zdroj: SITA)
Stretnutie s ministrom kultúry Marekom Maďaričom prebehlo až v pondelok a zdá sa, že šéf rezortu sa na príchod premiéra dôsledne pripravil. Stolík zaplnili sladké koláče a domáca štrúdľa.
Zobraziť galériu (10)
Stretnutie s ministrom kultúry Marekom Maďaričom prebehlo až v pondelok a zdá sa, že šéf rezortu sa na príchod premiéra dôsledne pripravil. Stolík zaplnili sladké koláče a domáca štrúdľa.  (Zdroj: SITA)
Vysoké tempo, ktoré si Fico určil pri obiehaní rezortov, sa mu takmer vypomstilo. Na schodoch pred vstupom na ministerstvo dopravy, ktorému šéfuje Ján Počiatek, sa len tak-tak vyhol pádu. Situáciu napokon ustál a s úsmevom na perách a bez ďalšieho zaváhania vybehol po schodoch.
Zobraziť galériu (10)
Vysoké tempo, ktoré si Fico určil pri obiehaní rezortov, sa mu takmer vypomstilo. Na schodoch pred vstupom na ministerstvo dopravy, ktorému šéfuje Ján Počiatek, sa len tak-tak vyhol pádu. Situáciu napokon ustál a s úsmevom na perách a bez ďalšieho zaváhania vybehol po schodoch.  (Zdroj: tvnoviny.sk)
Na ministerstve práce sa v utorok upratovalo vo veľkom. Pár minút pred príchodom premiéra upratovačka čistila vchodové dvere na ministerstve. Nový šéf rezortu práce Ján Richter však prekvapil. Mohutný chlap predsedu vlády vítal s nežnou kyticou kvetov v rukách, čo vyčarilo úsmev na oboch tvárach politikov.
Zobraziť galériu (10)
Na ministerstve práce sa v utorok upratovalo vo veľkom. Pár minút pred príchodom premiéra upratovačka čistila vchodové dvere na ministerstve. Nový šéf rezortu práce Ján Richter však prekvapil. Mohutný chlap predsedu vlády vítal s nežnou kyticou kvetov v rukách, čo vyčarilo úsmev na oboch tvárach politikov.  (Zdroj: SITA)
Rastlinu zabalenú v igelite si Robert Fico odniesol z ministerstva životného prostredia od Petra Žigu. Veríme, že po príchode domov ju premiér z umelého obalu vyslobodil.
Zobraziť galériu (10)
Rastlinu zabalenú v igelite si Robert Fico odniesol z ministerstva životného prostredia od Petra Žigu. Veríme, že po príchode domov ju premiér z umelého obalu vyslobodil.  (Zdroj: SITA)
Nový minister obrany Martin Glváč sa svojimi kolegami nenechal zahanbiť. Premiéra očakával ako hollywoodsku hviezdu. Fico si tak na ministerstvo vykračoval po červenom koberci.
Zobraziť galériu (10)
Nový minister obrany Martin Glváč sa svojimi kolegami nenechal zahanbiť. Premiéra očakával ako hollywoodsku hviezdu. Fico si tak na ministerstvo vykračoval po červenom koberci.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu