Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Potupa primátorov: Hokejová bitka Bratislavy a Košíc sa preniesla už aj do politiky!

Raši sa stavil s Ftáčnikom Zobraziť galériu (2)
Raši sa stavil s Ftáčnikom

BRATISLAVA - Športoví nadšenci na Slovensku sa už nevedia dočkať vrcholu tohtoročnej hokejovej sezóny. Vo finále Tipsport extraligy si to rozdajú dvaja odvekí rivali - HC Košice a HC Slovan Bratislava. Obidvom tímom fandia primátori miest, z ktorých pochádzajú. Milan Ftáčnik a Richard Raši sa dokonca stavili o to, kto vyhrá.

Hlavy oboch miest, kde momentálne pôsobia dve najlepšie extraligové hokejové mužstvá, dnes pred Primaciálnym palácom v Bratislave uzavreli stávku na víťazstvo svojich domácich klubov. Prezradili aj tipy na výsledok. "Ak sa Slovanu bude naozaj dariť, tak tipujem pre Košice výsledok 4:2 na zápasy," povedal Raši. "My budeme veľkorysejší a pripúšťame výsledok 4:3 v prospech Slovana," zakontroval Ftáčnik.

Potupa primátorov: Hokejová bitka
Zobraziť galériu (2)

Prípadná prehra môže oboch primátorov postaviť do neľahkej situácie. Obaja sa totiž zaviazali, že ten z nich, kto stávku prehrá, bude musieť odpracovať 2 hodiny verejnoprospešných prác v meste víťaza.

"V Košiciach máme niekoľko atraktívnych lokalít, kde by sa pán primátor mohol realizovať. Príliš konkrétny ale nebudem, aby nebola veľká motivácia vyhrať extraligu," podpichol svoj náprotivok Raši, ktorý pripustil, že jednou z možností je upratovanie na kontroverznom košickom sídlisku Lunik IX. Jeho bratislavský kolega mu neostal nič dlžný a dodal, že tiež pozná v hlavnom meste niekoľko miest, kde by košický primátor mohol napríklad strihať kríky.

Obaja sa na záver zhodli, že sa tešia na najbližšie finálové zápasy, ktoré štartujú už túto nedeľu 8.apríla. Zároveň oceňujú, že sa im tak naskytne príležitosť častejšie sa stretávať v neformálnej atmosfére.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu