Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Upracem aj Pentagón, keď mi to určia, hovorí Richard Raši

Richard Raši a Milan Ftáčnik
Richard Raši a Milan Ftáčnik

KOŠICE – Stávky treba plniť ! A primátor Košíc Richard Raši je zmierený s tým, že bude musieť upratovať naše hlavné mesto. Stavil sa tak so svojim kolegom bratislavským primátorom Milanom Ftáčnikom ešte pred skončením finálových zápasov hokejovej extraligy. Keďže vyhral Slovan, Raši sa bude musieť chopiť metly.

Presný termín, kedy Bratislavčania uvidia v uliciach svojho mesta Richarda Rašiho, ako im skultúrňuje prostredie je ešte neznámy. "Konkretny termín zatiaľ nepoznám, ale predpokladám, že to bude niekedy, keď budem v Bratislave aj kvôli iným pracovným povinnostiam. Urobím to s radosťou, pretože stávky treba plniť.“

Priznáva však, že radšej by doprial upratovanie svojmu bratislavskému kolegovi. „Bolo by fajn, keby prišiel poupratovať najkrajšie mesto na Slovensku, teda Košice. Chcel som ho vziať do centra mesta, aby Košičania mohli vidieť, ako to bude vyzerať, keď k nám budú Bratislavčania chodiť pracovať.“  I keď sa mu M. Ftáčnik vyhrážal upratovaním Pentagónu, nemá z toho obavy. „Keďže som prehral, nemôžem si vyberať. Čo mi určia to urobím,“ dodal s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu