Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Porazený primátor Raši: V Bratislave zbieral cigaretové ohorky!

Richard Raši a Milan Ftáčnik Zobraziť galériu (10)
Richard Raši a Milan Ftáčnik (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Kto bude tohtoročným majstrom slovenskej hokejovej extraligy? Túto otázku si kládli primátori hlavného mesta Bratislavy Milan Ftáčnik a Košíc Richard Raši pred sériou finálových duelov medzi Slovanom Bratislava a HC Košice. Neostali len pri otázke, ale uzavreli na víťaza svojskú stávku. Primátor porazeného mesta príde upratať ulicu k víťazovi.

Majstrom sa stal Slovan, a tak Richard Raši prišiel dnes upratovať do Bratislavy, symbolicky na Košickú ulicu. Dostal reflexnú vestu, metlu, štyri vyzývavo odeté asistentky a zametal chodník pri zastávke MHD.

Špiny tam veľa ani nebolo, no o to viac cigaretových ohorkov a to aj napriek tomu, že vyhláška v hlavnom meste zakazuje fajčenie v okolí zastávok MHD. Na približne 20 metroch sa ich nazbieralo takmer za pol igelitového vreca.

Treba dodať, že košického primátora nenechal bratislavský kolega v "štichu". Aj Milan Ftáčnik si zobral metlu a intenzívne pomáhal Rašimu v zametaní. Ako poznamenal, "podobnú stávku určite neuzavriem s primátorom Moskvy, keď bude Slovan hrať v KHL".

Richard Raši sa s humorom zmienil, že deň pred upratovaním prežíval menšiu depresiu a keby niekedy v budúcnosti stávku s Milanom Ftáčnikom vyhral, tak by ho pozval zametať na Hlavnú ulicu v Košiciach, ktorá je najkrajším miestom metropoly východu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu