Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tento muž vylúpil bratislavskú banku: Igelitka s peniazmi mu vybuchla v rukách!

Dunajská ulica a neznámy muž Zobraziť galériu (7)
Dunajská ulica a neznámy muž (Zdroj: PZ, Wiki)

BRATISLAVA - Ozbrojený a čiastočne zamaskovaný tridsiatnik dnes vtrhol do banky na Dunajskej ulici v Bratislave. Vydeseným zamestnancom prikázal, aby mu dali peniaze, ktoré aj dostal. Napchal ich do igelitky a dal sa na útek, čakalo ho však prekvapenie.

Zatiaľ nevedno, s akou sumou lupič dnes okolo štvrť na desať predpoludním unikal. Zamestnanci mu však do igelitky pribalili aj rozbušku, ktorá asi 80 metrov od banky vybuchla.

"Rozbuška bola červenej farby a tak je tu predpoklad, že páchateľov odev a ruky sú od rozbušky zafarbené červenou farbou," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Lupič je stále na úteku a ak sa pohybuje v uliciach mesta, mal by byť neprehliadnuteľný. Okrem množstva červenej farby mal na sebe tmavý šál, ktorým si zakrýval ústa.

Podľa polície ide o muža vo veku približne 35 až 40 rokov, silnejšej postavy a s fúzami. "Akékoľvek informácie k smeru úniku páchateľa, prípadne k jeho súčasnému pohybu  a pobytu, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobte  osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu