Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Redaktorovi Slovenského rozhlasu prebodli hruď: Útočila vraj na mol spitá žena!

Peter Filipovič
Peter Filipovič (Zdroj: Picasa)

BRATISLAVA/PREŠOV - Tesne pri srdci sa zastavil nôž, ktorým bodli známeho novinára Petra Filipoviča (47). Skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami. Podozrivou je údajne jeho družka Jana (53), ktorá bola podla polície na mol opitá.

Útok na redaktora sa odohral v pondelok večer v Haniske neďaleko Prešova. "Doposiaľ podozrivá žena v kuchyni rodinného domu na Ulici Pod Furčou, za doposiaľ nezistených okolností bodla nožom s dĺžkou čepele 10 cm svojho druha do oblasti hrudníka. Svojím konaním mu spôsobila zranenie a to bodnú ranu prednej hrudnej steny," informovala policajná hovorkyňa Jana Karnišová.

Žena, ktorá mala byť Petrovou družkou, bola údajne na mol opitá a namerali jej takmer tri promile. Ženu najprv zadržali a umiestnili do cely. Už sa však nadýchla slobody. "Po dodatočnom súhlase prokurátora bola obvinená žena prepustená zo zadržania. V súčasnosti je obvinená stíhaná na slobode," doplnila hovorkyňa.

Žena čelí obvineniu z pokusu o ublíženie na zdraví, za čo jej hrozí väzenie. Novinár, ktorý prežil len so šťastím, sa bude liečiť zo zranení asi dva týždne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu