Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Štyri dni hrôzy: Mladík z Kalše držal dcérku a priateľku ako rukojemníčky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Svoju priateľku (29) a ich spoločnú dcérku (2) štyri dni väznil mladík (28) z východoslovenskej Kalše. Svokra, ktorý sa ich snažil vyslobodiť, dobil a dorezal. Pomohli až kukláči a policajný vyjadnávač.

"Podozrivý muž mal zadržiavať násilím od piatku do včera v uzamknutom rodinnom dome svoju družku a ich dcéru," uviedol aj policajný hovorca Alexander Szabó.

Dvoju dcéru a vnučku sa pokúsil vyslobodiť mužov svokor (60). Keď však prišiel k domu, mladík preskočil plot, vytiahol nožík a dozrezal svorka na nose. "Potom ho niekoľko krát udieral a kopal do tela. Zlomil mu nos a spôsobil zranenia s dobou liečenia do 14 dní. Napadnutý po tomto incidente odišiel domov a privolal políciu," poračoval Szabó.

Na miesto vyrazili kukláči aj s policajným vyjadnávačom. Tomu sa napokon po hodine podarilo mladíka presvedčiť, aby sa vzdal. Skončil v cele a chceli ho stíhať ho za obmedzovanie osobnej slobody, výtržníctvo aj za ublíženie na zdraví.

Družka sa však rozhodla muža chrániť. "Vzhľadom na to, že sa zločin obmedzovania osobnej slobody nepreukázal a poškodená žena sa nepripojila k trestnému konaniu, vo výpovedi uviedla, že jej nebola spôsobená žiadna škoda a že nebola obmedzovaná na osobnej slobode, ani jej dieťa, bude daná vec prekvalifikovaná na prečiny výtržníctva a ublíženia na zdraví," dodal Szabó.

Muž asi nie je žiadne neviniatko. Za posledné dva roky boli už dvakrát stíhaný za útok na verejného činiteľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu