Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Gangstri dobili Bratislavčana takmer na smrť: Viedol ich holohlavý muž v bielom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Mimoriadne brutálny útok sa odohral v nedeľu v bratislavskej Karlovej Vsi. Trojica neznámych mladíkov tu hodinu po polnoci napadla muža (33) a ťažko ho zranila. Polícia má informácie, že celý incident si nafotila na mobil žena, ktorá sa na mieste nachádzala. Žiada svedkov o pomoc.

"K incidentu malo dôjsť na chodníku pred obytným domom na Hodálovej ulici v Bratislave," uviedol bratislavský krajský hovorca František Peczár. Traja mládíci vo veku od 20 do 25 rokov tu napadli o niečo staršieho muža z Bratislavy. Dobili ho tak, že musel byť okamžite hospitalizovaný a zo zranení sa bude liečiť poriadne dlho.

Polícia má informácie, že incident malo vidieť viacero osôb, ktorí by mohli popísať, čo sa stalo. "Podľa svedka sa na mieste mala nachádzať aj osoba ženského pohlavia, ktorá si mala celý incident fotiť na mobilný telefón," pokračoval Peczár a vyzval ľudí, aby sa prihlásili na políciu a pomohli odhaliť útočníkov.

Dvaja z nich mali údajne na sebe "tmavé červené zvršky." V pamäti svedka najviac utkvel tretí, ktorý mal bielu mikinu a bol asi holohlavý. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu