Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otec mlátil chlapca ako vyšinutý, až kým mu neprerazil ústa!

Gary si vybíja zlosť na mladíkovi
Gary si vybíja zlosť na mladíkovi (Zdroj: YouTube)

PALM BEACH - Zrazil ho na zem, kopal a mlátil päsťou ako zmyslov zbavený. Usvedčujúca nahrávka, na ktorej brutálne zbil Gary Johnson (35) dospievajúceho cudzieho chlapca, poslala amerického surovca najmenej na 10 rokov za mreže.

Američanovi z Palm Bay na slnečnej Floride rupli nervy a rozhodol sa ručne vysporiadať so šestnásťročným mladíkom, ktorý sa predtým pri zápasení dostal do konfliktu s jeho synom. Zrazil ho na zem a opakovane mlátil do tela i hlavy. Okrem početných podliatin si chlapec odniesol aj natrhnutú peru a pomliaždenú čeľusť. "Mlátil ma tak dlho, dokým mi neprerazil zuby skrz pery," uviedol na súde zranený tínedžer.

Johnsonov právnik konanie svojho klienta obhajoval tým, že chcel len ochrániť syna a obeť ho k tvrdému zásahu vyprovokovala. Spŕška tvrdých rán však vydesila chlapcovu matku, ktorú po incidente kontaktovala políciu. Útočníka krátko nato obžalovali z ťažkého ublíženia na zdraví.

Garymu priťažila aj videonahrávka, ktorú urobil jeden z prizerajúcich. Zastaviť horu svalov si ale nikto evidentne netrúfal. Johnsonovi podľa amerických zákonov hrozí až 57 rokov za mrežami, očakáva sa však, že dostane 10 rokov.

Otec mláti syna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu