Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico má zdravotné problémy

Robert Fico
Robert Fico

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico dnes popoludní zrušil svoj program na zvyšok dňa a piatok pre nespresnené zdravotné problémy. ČTK to povedala hovorkyňa vlády Silvia Glendová. Bližšie informácie o premiérovom stave odmietla uviesť. Fico sa však nelieči v nemocnici, ale doma. Údajne ani nenavštívil lekára.

Podľa nepotvrdených informácií predsedu vlády premohli črevné problémy, z neoficiálnych zdrojov sa objavili aj špekulácie o prechladnutí.

Podpredseda vlády Dušan Čaplovič naznačil, že premiérove zdravotné problémy môžu súvisieť s nadmernou pracovnou záťažou. "Organizmus nie je stroj, ktorý sa dá naprogramovať. Je unavený a má množstvo práce," povedal Čaplovič ČTK. Sám sa vraj dnes s Ficom stretol.

Fico sa ešte dopoludnia zúčastnil na inaugurácii šéfky Protimonopolného úradu Danice Paroulkovej v Prezidentskom paláci. Počas ceremónie neprehovoril.

Popoludní mal premiér vystúpiť s príhovorom k podnikateľom na seminári Neformálneho ekonomického fóra - Hospodárskeho klubu. Organizátorom však odkázal prostredníctvom vládneho protokolu, že na akciu nepríde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu