Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pri mladučkých dievčatách sa neovládal, dve spútal a znásilnil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Bývalý strážnik Peter mal jednu obrovskú slabosť. Miloval dievčatá vo veku 13 až 14 rokov. Lovil ich vo veľkom, fotil ich v pornografických pózach, spútaval ich a zneužíval.

Peter pracoval ako strážnik a očividne mal množstvo voľného času. Dievčatá systematicky vyhľadával cez internet. Z jednou z nich súložil dokonca v zborovni základnej školy!

Niektoré pred sexom spútal a dve z nich potom znásilnil. Muž, ktorému zistili adolescentofíliu, sa totiž pri súloži občas menil na neovládateľného agresora. Dievčatá to neoznámili - vraj kvôli rodičom.

Jedno dievča zneužil potom, ako ju na diskotéke opil z vodky s džúsom. Keď sa prebrala, s hrôzou zistila, že s ňou súloží. Neprestal, ani keď sa bránila. S druhou bol na prechádzke pri bobovej dráhe. "Chytil ma zozadu a moje ruky pripútal k stĺpu. Hovorila som mu, nech prestane," vypovedala.


Tínedžerky zháňal tri roky. Svoje mladučké múzy fotografoval nahé v sexuálnych pozíciach a niektoré fotografie zverejnil na internete. Ktovie, dokedy by takto fungoval. Jedno z dievčat sa však obrátilo na políciu a tá si potom vyhľadala ostatné.

Súd, ktorý mu dnes vymeral šesť rokov natvrdo, Petrove počínanie označil za mimoriadne nebezpečné. Podľa štátnej zásupkyne "využil naivitu a neskúsenosť dievčat." O prípade infomoval portál idnes.cz..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu