Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lukáško, ktorý vbehol pod kosačku, je v umelom spánku

Obec Košolná
Obec Košolná

BRATISLAVA/TRNAVA - Tragická udalosť sa odohrala v sobotu na futbalovom štadióne v Košolnej, počas príprav na nedeľný zápas. Mladíkovi (19), ktorý upravoval trávnik, vbehol pod kosačku malý chlapček (4).

Ako uviedol portál Trnavského hlasu, chlapec sa mal rozbehnúť za kosačkou v momente, keď cúvala. Pošmykol sa, stroj ho prešiel a vážne zranil. Na miesto priletel vrtuľník, ktorý dieťa previezol do bratislavskej nemocnice.

"Plánovaný nedeľňajší futbalový zápas sa pre tragédiu neodohral," dodal regionálny portál. Nešťastím sa zaoberá aj polícia, ktorá ho vyšetruje ako ublíženie na zdraví. Lukáš je v kritickom stave, lekári ho udržiavajú v umelom spánku. Má poranenia vnútorných orgánov a hrudníka.

"Lukáško sa najskôr hral na ihrisku, a potom sa začal motať okolo kosačky. Viackrát som ho upozorňoval, aby nebehal, no potkol sa a spadol rovno pod kosačku. Nemal som šancu tomu zabrániť,“ povedal pre Trnavský hlas Roman, ktorý je chlapcov vzdialený príbuzný. Nešťastie na štadióne ešte aj včera pripomínal nepokosený pás trávy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu