Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Deti pozor: Večerníček sa presúva na Dvojku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Večerníček vysiela Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) od septembra na Dvojke. Obľúbený detský program, ktorý minulý rok oslávil 45. výročie, sa na obrazovkách Slovenskej televízie vysiela v pracovných dňoch o 18:30.

To, že Večerníček sa v rámci novej jesennej programovej štruktúry už nevysiela na Jednotke, neznamená podľa programového riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska Ľuboša Machaja menej detských programov, informuje ďalej v tlačovej správe hovorca RTVS Richard Šümeghy.

"Na Jednotku sme na sobotu a nedeľu predpoludním zaradili viac programov pre deti, napríklad to budú Mať tak o koliesko viac, Deti o deťoch, Maškrtníček, Hádaj, kto nás pozval a Superchyty. Vysielací čas Večerníčka sa v minulom období menil na Jednotke už viackrát, takto dostane jeden stabilný vysielací čas," cituje správa Machaja.

V septembri deti na Dvojke čakajú obľúbené večerníčkové rozprávky ako Príhody psíka Bodríka, Škriatkove dobrodružstvá a Tri svište. V ďalších mesiacoch zase Kozliatko Alenie, Čo videli stromy, Lienkin domček a pokračovanie cyklu vzdelávacích rozprávok Pa a Pi, ktoré boli doteraz na Jednotke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu