Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Bratislave prepadli banky, lúpil "motorkár" aj zarastený muž

Lupič banky na Komárnickej ulici Zobraziť galériu (2)
Lupič banky na Komárnickej ulici (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Banku na bratislavskom námestí Andreja Hlinku dnes prepadol neznámy muž, ktorý si pre lúpež zvolil motorkárske maskovanie. Pobočku na Komárnickej ulici zas vylúpil štyridsiatnik so strniskom a veľkými tmavými okuliarmi. Polícia žiada o pomoc.

Prvý prípad nastal tesne predpoludním. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, muž vošiel do pobočky a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze.

Dostal asi 5-tisíc eur. S peniazmi vybehol pred banku, kde na neho čakal kumpán. Spolu odišli nevedno kam. Počas prepadnutia sa v banke nenachádzali žiadni klienti, nikto sa ani nezranil.

Lupič je asi 180 centimetrov vysoký. Mal na sebe tmavé oblečenie a tvár si maskoval motorkárskou šatkou a zrkadlovými slnečnými okuliarmi. V ruke držal "krátku guľovú zbraň", dodala hovorkyňa.

V druhom prípade vošiel ozbrojenec do banky krátko pred 14. hodinou. Pracovníčke hrozil zbraňou a žiadal peniaze. Odniesol si približne 3000 eur.

Počas prepadu sa nikto nezranil, v tom čase nebol na pobočke žiaden klient. Páchateľ ušiel na doposiaľ neznáme miesto. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej je asi 175 centimetrov vysoký.

Oblečenú mal košeľu tmavomodrej farby, svetlomodré rifle, na hlave mal čiernu čiapku so šiltom po celom obvode a oči si prekrýval veľkými čiernymi okuliarmi. Mal mierne strnisko.

Akékoľvek informácie o lupičoch treba oznámiť na policajné číslo 158, alebo prísť osobne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu