Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rimania zaútočili v Bratislave dlažobnými kockami!

Policajti zadržali 12 Talianov Zobraziť galériu (2)
Policajti zadržali 12 Talianov

BRATISLAVA - Ani včerajší duel Slovana s AS Roma sa v Bratislave nezaobišiel bez incidentov. Zhruba 60 talianskych fanúšikov sa pred zápasom snažilo napadnúť slovanistov, ktorí v tom čase popíjali v krčme. Keď ich pri tom vyrušila polícia, napadli ju dlažobnými kockami!

Ako uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, incident sa stal približne o piatej popoludní. "Hliadky (...) spozorovali v blízkosti križovatky Vajnorská-Bajkalská skupinu asi 60 osôb (...). Tieto osoby sa s dlažbovými kockami v rukách presúvali smerom k jednému z pohostinských zariadení, kde sa v tom čase zdržiavalo asi 100 fanúšikov klubu ŠK Slovan," uviedla.

Polícia chcela členov skupiny identifikovať. Taliani však zaútočili dlažobnými kockami, kameňmi aj pohármi. Jedného policajtov zasiahli do ruky, našťastie ale išlo len o povrchové zranenia.

"Dlažobnou kockou bolo poškodené aj služobné motorové vozidlo. Ďalšieho policajta napadol člen predmetnej skupiny nožom," dodala.

Policajti zadržali 12 vyčíňajúcich Talianov, čo zdokumentoval náš čitateľ. Predviedli ich na oddelenie. Dvoch už obvinili z útoku na verejného činiteľa a desať osôb je podozrivých z výtržníctva.

Na včerajší zápas Slovanu s Rímom, ktorý sa skončil prekvapivým víťaztvom Slovákov 1:0, dohliadalo niekoľko desiatok policajtov.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu