Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce video s fanúšikmi Slovana: Hajlovanie s nacistickou vlajkou!

Belasí sa opäť vyfarbili Zobraziť galériu (4)
Belasí sa opäť vyfarbili (Zdroj: internet)

BRATISLAVA – Iba pár dní pred jedným z najrizikovejších zápasov Slovana Bratislava sa jeho fanúšikovia opäť vyfarbili. Na internete sa objavilo video z apríla tohto roka, na ktorom chuligáni ospevujú spoločne s kamarátmi z Poľska Adolfa Hitlera, mávajú vlajkou nacistického Nemecka a hajlujú.

Celý incident sa mal odohrať počas zápasu finále poľského pohára vo futbale. Skupinka Slovákov sa vybrala na tento zápas podporiť tím Ruchu Chorzów, s ktorým majú tzv. družbu. Už počas zápasu bolo na niektorých videách vidieť na štadióne vlajku s nápisom Devínsky masaker.

No po zápase to fanúšikovia inklinujúci k nacistickej ideológii vybalili naplno. Keďže sa zápas hral v apríli iba pár dní po výročí narodenia Adolfa Hitlera, zrejme to bol dôvod, prečo sa objavilo video, kde ho chuligáni oslavujú. Na záberoch, ktoré niekto zavesil na web iba pred niekoľkými dňami, je vidieť, ako skupinka mužov kričí Adolf Hitler, jeden z nich máva nacistickou vlajkou a viacerí z nich hajlujú. To, že sa toho zúčastnili aj Slovanisti naznačuje názov, v ktorom sa píše, že na záberoch sú práve fanúšikovia z Bratislavy a Chorzówa. Oba tábory sú pritom na viacerých fanúšikovských serveroch označované za fašistické.

 

Fanúšikovia Slovana Bratislava
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Fanúšikovia Slovana Bratislava
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Slovanisti sa napríklad predviedli v roku 2007. Keď hrali v Senci, vytiahli na Hitlerove narodeniny priamo na štadióne transparent „Alles gute Adi“ s fúzatým smajlíkom podobným Hitlerovi. Zaujímavé je aj to, že vlajka Devínsky masaker sa objavila na štadióne Pasienky aj tento víkend počas zápasu s Prešovom.


Slovanisti v roku 2007
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

 

Slovan

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu