Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

V televízii žiadal smrť za smrť, putoval za mreže!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Sľuboval pomstu pred televíznymi kamerami! Slavomír (28) z Drahňova sa v pondelok pre jednu z televízii vyjadril, že smrť jeho príbuzného Zsolta (33), ktorého dobodali pri nedeľnej bitke, nezostane nepotrestaná. Putoval za mreže.

Krvavá bitka v nedeľu otriasla obyvateľmi východoslovenských Ižkoviec. Nadránom sa tu v miestnom parku pochytili štyria muži. Jeden z nich vytiahol nôž a začal okolo seba bodať. Po jeho vyčíňaní zostal na zemi mŕtvy Zsolt (33) a dvaja zranení muži.

Ako uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, tragický zápas sa odohral okolo pol tretej ráno. Predchádzala mu výmena názorov a hádka. Polícia obvinila zo zabitia mladého Gajzu (19) z Čičaroviec.

O čine deň na to informovali aj televízie. Redaktori navštívili príbuzných zabitého Drahňovčana. "Pomstíme sa a za človeka človeku, nie jeden ani nie dva,“ vyjadril sa na kameru jeden z nich.

Polícia to interpretovala ako "vyhrážanie sa zabitím celej rodine" a obvinila Slavomíra z násilia proti skupine obyvateľov, za čo si môže posedieť až tri roky. Zadržali ho a skončil v cele. O prípade informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu