Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najznámejšia policajná hovorkyňa zmizla: Vieme, čo sa stalo!

Andrea Polačiková Zobraziť galériu (2)
Andrea Polačiková

BRATISLAVA - Šarmantná hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová, známa aj pod dievčenským menom Polačiková, ktorú mali Slováci možnosť vídať každý deň v televíznych správach, sa stratila. My sme zistili, čo je za tým, že už nie je na obrazovkách!

Hovorkyňa, ktorá sa iba vlani vrhla do manželského života čaká bábätko. Ako sa nám podarilo zistiť, to by sa malo narodiť už koncom augusta. O to väčšie je prekvapenie, že ešte pred troma týždňami na obrazovkách vystupovala. Len málokto tušil, že mimo záberov kamier jej rastie bruško. My sme ju vyspovedali ešte predtým, ako si užije jednu z najkrajších chvíľ v živote ženy. To, že daruje život novému človeku.

Odkedy ste na materskej dovolenke?

Na materskú dovolenku som nastúpila 26. júla, tehotenstvo mám našťastie úplne bezproblémové, tak som pracovala tak dlho, ako sa dalo.

Kedy sa približne plánujete vrátiť do práce?

Priznám sa, že neviem v tejto chvíli povedať, dokedy budem doma. Osem a pol mesiaca vyzerá ako dlhá doba, ale z pohľadu maminy s prvým dieťatkom to asi stačiť nebude. Osemmesačné bábätko je ešte také maličké... Ale to všetko závisí od okolností, od bábätka, finančnej situácie a v neposlednom rade aj od situácie v práci.

Uvidia Vás teda ľudia ešte na obrazovke ako policajnú hovorkyňu?

Dúfam a verím, že áno. Táto práca ma veľmi napĺňa a baví, chcela by som sa k nej vrátiť. Robím ju necelých 5 rokov. Čítala som, že po piatich rokoch hrozí syndróm vyhorenia, takže som presvedčená, že moja materská dovolenka prišla v pravú chvíľu. Teraz na čas úplne od práce vypnem, budem sa venovať iným záležitostiam a potom sa v plnej sile vrátim naspať do práce. Zatiaľ som doma len pár týždňov, no stále sledujem, čo sa deje v  práci. Keď sa však narodí bábätko, budem mať na to len minimum času, keď aj vôbec...

Výbavičku už máte nakúpenú?

Výbavičku som začala nakupovať až koncom ôsmeho mesiaca, ale už by sme mali mať viac-menej všetko nachystané. Bola som prekvapená, čo všetko také malé dieťatko potrebuje. A predpokladám, že veľa vecí budeme zháňať ešte „za pochodu“.

Ak to bude chlapec privítali by ste, aby bol policajtom? Čo si o tom myslí Váš manžel?

Bude to chlapec a ak by sa raz rozhodol byť policajtom, tak mu nebudeme brániť. Manžel síce nie je policajt, ale pochádza z policajnej rodiny, takže vie, ako táto práca vyzerá. Syn však bude musieť byť o tom naozaj presvedčený, že policajtom v skutočnosti chce byť. Je to ťažká práca, či už po fyzickej alebo psychickej stránke. Dobrý policajt musí byť práci oddaný a brať ju ako poslanie. Nie je to o tom, že keď si vyzlečie uniformu, zrazu policajtom nie je. Správny policajt je policajtom telom aj dušou. Ak bude takto na prácu policajta pozerať, potom by bola škoda sa ním nestať.

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu