Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Autobus bratislavskej MHD vrazil do stĺpa, 12 ranených!

Najťažšie zraneného museli vyslobodiť hasiči Zobraziť galériu (5)
Najťažšie zraneného museli vyslobodiť hasiči

BRATISLAVA - Až 12 zranených, z toho jedného ťažko, si vyžiadala dnešná nehoda autobusu bratislavskej MHD. Spoj linky 66 išiel po Záhradníckej ulici smerom do Ružinova a vedľa zastávky Slovanet narazil do stĺpa.

Podľa šéfa dopravného podniku Ľubomíra Belfiho sa havária stala po tom, čo vodič Mercesedu vytlačil autobus do stĺpa električkového vedenia. Došlo k nej asi o 9:50 predpoludním. Škodu odhadujú na asi 40-tisíc eur.

Ako uviedla hovorkyňa hasičského prezídia Silvia Jančovičová, na mieste zasahovalo desať hasičov. Najťažšie zraneného človeka museli z autobusu vyslobodzovať. Hospitalizovali ho v nemocnici na Kramároch.

Ostatných rozviezli sanitky do nemocníc v Ružinove, Starom Meste a na Antolskej. Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzany Čižmárikovej ich v súčasnosti vyšetrujú. 

Policajti začali nehodu vyšetrovať. Ako uviedla bratislavská hovorkyňa Petra Hrášková, nezistili alkohol ani u vodiča (49) Mercedesu ML, ani u zraneného šoféra (32) autobusu.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu