Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Natálka (14) ležala pri ceste, niekoľkokrát ju oživovali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Na vlásku visel včera podvečer život mladej Natálie. Dievča našli ležať bezvládne na ceste, neďaleko vlakovej stanice na Sobotskej ulici v Jesenskom. Nemalo hmatateľny pulz a nedýchalo. Pomôcť sa mu snažili okoloidúci aj policajná hliadka.

Policajti zavolali záchranku a s pomocou lekára na telefóne sa snažili dievča oživovať. Natália však nejavila žiadne znaky života. 

"Počas resuscitácie sa maloletú podarilo oživiť. Dievča začalo dýchať a javiť známky života. Z toho dôvodu bolo oživovanie prerušené. Avšak po niekoľkých sekundách došlo u nej opäť k zastaveniu dýchania, načo kolegovia opätovne začali s resuscitáciou, po ktorej maloletá Natália začala plynulo dýchať. Táto situácia sa opakovala niekoľkokrát po sebe," popísala situáciu banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Keď dievčinu ako-tak stabilizovali, pomohli ju naložiť do sanitky, ktorá ju odviezla do nemocnice. Podľa posledných informácií by mala byť mimo ohrozenia života, dodala hovorkyňa. Polícia neuviedla, čo bolo príčinou kolapsu dievčaťa, pravdepodobne však išlo o zlyhanie srdca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu