Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šampionát na Slovensku zaujíma aj Afgancov

BRATISLAVA - Internetovú tematickú stránku k hokejovému šampionátu www.ms2011.info navštívilo vyše 140 000 fanúšikov, ktorí chceli získať viac informácií o majstrovstvách.

Takmer 110 000 z nich je zo Slovenska. Zo zahraničia majú najväčší záujem českí (8000) a nemeckí fanúšikovia (4000). Na stránku, ktorá spája informácie o slovenskej metropole, Košiciach i organizačného výboru MS2011 IIHF, zavítali tiež hokejoví nadšenci z USA (1000) a Kanady (500). Aj ruská mutácia stránky pomáha v lepšej orientácii fanúšikom z Ruskej federácie (3000)

"Zaujímavosťou je osem návštevníkov z Japonska, šesť z Číny a dva prístupy sú evidované z Afganistanu," uviedol v piatok pre TASR hovorca bratislavského primátora Ľubomír Andrassy.

Stránka majstrovstiev sveta okrem základných textových a obrázkových informácií o dopravnej či bezpečnostnej situácii ponúka tiež virtuálneho sprievodcu bratislavským zimným štadiónom a turistického sprievodcu Bratislavou. Návštevníci stránky môžu bez prekážok nahliadnuť do elektronickej Siene slávy, ktorá pripomína najvýraznejšie osobnosti slovenského ľadového hokeja, akými boli napr. Stan Mikita, Ladislav Troják, Ján Starší, Vladimír Dzurilla či Dušan Pašek.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu