Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lipšicovci opäť tehotní: Strach o bábätko!

Lipšicovci čakajú druhé dieťa
Lipšicovci čakajú druhé dieťa

BRATISLAVA – Manželka ministra vnútra Daniela Lipšica Beáta je tehotná. Dvojica sa teší už na svoje druhé dieťatko. Hneď v prvom mesiaci však prežívala rodina politika strach. Nežná polovička totiž ešte v prvom mesiaci ochorela na chrípku, čo je v takom skorom štádiu gravidity rizikové.

Beáta Lipšicová je podľa našich informácií momentálne na konci tretieho mesiaca tehotenstva. Párik si momentálne užíva tieto radostné chvíle, aj keď najprv prežívali strach. Ešte v prvom mesaici, ako sa dobrú správu dozvedeli, totiž prišlo nie príliš príjemné obdobie. Manželka politika totiž ochorela začiatkom februára na chrípku, čo môže podľa lekárov pre plod predstavovať riziko, pretože sa orgány dieťatka ešte vyvíjajú.

V tom čase sa konal aj ples KDH v Nitre, kam minister dorazil bez manželky, len v spoločnosti kolegov. Vtedy sa nám podarilo zistiť, že Beáta neprišla práve kvôli chorobe. Podľa zdroja z KDH mala dvojica v tom čase strach, pretože tehotná žena nemôže brať lieky, a preto boli oveľa viac opatrní. Dobrou správou však je, že nakoniec to zvládli bez problémov a môžu sa tak tešiť na septembrový prírastok.

Prvé dieťatko sa Lipšicovcom narodilo ešte v decembri 2009. V tom čase sa opozičný politik ukázal ako vzorný otec. Chodil nakupovať plienky, a dokonca bol prítomný aj pri samotnom pôrode syna Alexandra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu