Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok v televízii: Štáb Jojky uväznený v thajskom pekle!

Záplavy v Thajsku
Záplavy v Thajsku

BRATISLAVA - Štáb produkčnej spoločnosti D.N.A., ktorý nakrúca utajený projekt pre JOJku v Thajsku, musel nečakane ukončiť natáčanie. Od minulého týždňa tam neustále prší a v dôsledku povodní nie je elektrina. Filmári si tak nemôžu nabíjať baterky do kamier. Hrozí, že v otrasných podmienkach bez vody, elektriny a základných potravín budú musieť vydržať ešte mesiac.

Štáb nakrúcal na thajskom ostrove Ko Pang Yan. Kvôli nepriazni počasia však jeho členovia zažívajú väčšie dobrodružstvo, ako dúfali. Nemajú vodu, nemôžu sa sprchovať a toalety nesplachujú. Jedia zväčša konzervy, ktoré pre svoj štáb zabezpečuje režisér Peter Bebjak. Je to však náročné - okrem jedného obchodu s vlastným generátorom sú všetky predajne zatvorené. "Stravujeme sa napríklad špagetami v konzerve. Očakávame cyklón, keď sa do obchodov zrejme opäť nedostaneme, ak sa nám nepodarí odplávať loďou preč," povedala dramaturgička Valéria Schulzová.

Lety z ostrova sú zrušené, a tak je ich jedinou nádejou uniknúť z thajského väzenia loďou, ktorá by ich aspoň dopravila na pevninu. Odtiaľ by sa chceli dostať do Bangkoku a z hlavného mesta letecky domov. Najbližšie lietadlo, ktoré letí 14. apríla, je však už obsadené, takže je možné, že sa slovenská posádka bude musieť rozdeliť a tí poslední sa domov dostanú až o mesiac. Podľa dramaturgičky však hrozí, že takto dlho budú nakoniec čakať všetci: "Je dosť možné, že sa nám dnes nepodarí odplávať, pretože hlásia cyklón a už teraz vyťahujú lode z mora," povedala Valéria Schulzová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu