Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

EXKLUZÍVNE Manželka poslanca Viskupiča je tehotná: Chceme dievčatko!

Manželia Viskupičovci čakajú prírastok do rodiny
Manželia Viskupičovci čakajú prírastok do rodiny

BRATISLAVA – Dvojka v skupinke Obyčajných ľudí z SaS Jozef Viskupič (35) má dôvod na radosť. Topky.sk vypátrali, že jeho manželka Romana čaká bábätko. Poslancova rodina sa tak v krátkom čase rozrastie už o ďalšieho člena. Zaujímavé je, že len pred vyše rokom sa politikovi narodil syn Vilko.

„Áno je to pravda, čakáme bábätko, veľmi sa z toho tešíme,“ prezradil nám Viskupič. Termín pôrodu má politikova manželka stanovený na september, takže momentálne je v treťom mesiaci. Pohlavie zatiaľ pár nevie, no Viskupič si s úsmevom zavtipkoval, ako to bolo pri prvom dieťati. „Si spomínam, že nám pani doktorka povedala, že to je jasný chlapec, lebo to tam má väčšie ako nohy,“ odviazal sa.

Viskupič sa priznal, že by ho potešilo, keby to tentoraz bolo dievčatko. „Bola by to taká vyvážená rodina,“ dodal. Zaujímavé je aj to, ako mu to vyšlo v napätej politickej situácií a vyťaženosti. Vraj sa mu konečne v decembri podarilo vybaviť chalupu na štyri dni, kde si chceli s manželkou oddýchnuť. Výsledok tohto výletu uvidia už o šesť mesiacov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu