Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ficova sexi hovorkyňa: Budem sa vydávať

Silvia Glendová
Silvia Glendová

BRATISLAVA – Hovorkyňa strany Smer Roberta Fica žiari šťastím. Už o pár týždňov sa totiž bude vydávať. Táto nečakaná novinka sa v posledných dňoch čoraz častejšie spomína v kuloároch strany. Silvia Glendová (32) nám túto informáciu sama potvrdila. Reči o tom, či za tým môže byť aj údajné tehotenstvo, však odmietla komentovať.

Glendová, ktorá prežíva jedno z najšťastnejších období svojho života, sa už dlhšiu dobu k svojmu súkromiu nevyjadruje. No na otázku o svadbe urobila výnimku a nepriamo nám ju potvrdila. „Svadbu sme plánovali už dlhšiu dobu,“ reagovala. Jedna z najsexi hovorkýň tak bude už pre ostatných pánov tabu.

Podľa našich informácií s priateľom, s ktorým sú spolu tri roky, plánovali svadbu od minulej jesene. To, že sa exhovorkyňa bývalej vlády túži stať aj mamou, netajila v kruhu svojich kolegov už dlhšiu dobu. O to väčšia radosť zrejme nastala v rodine po tom, čo sa mala iba pred niekoľkými týždňami dozvedieť, že čaká bábätko.

Keď sme sa jej však opýtali na jej tehotenstvo odmietla sa vyjadriť. „Prepáčte, ale svoje súkromie nebudem bližšie komentovať,“ povedala nám. Tehotenstvo má byť podľa zdrojov zo strany aj dôvodom toho, že Glendovú už na obrazovkách nie je tak často vidieť. Smer vraj v prípade odchodu na materskú dovolenku za ňu náhradu nehľadá. Zrejme tak jej agendu prevezme šéf tlačového odboru a bývalý hovorca ministerstva vnútra Erik Tomáš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu