Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ficova modelka vytrčila zadoček Američanom: Vládu o peniaze už nežiadala!

Eva Martinková Zobraziť galériu (4)
Eva Martinková

BRATISLAVA – Pán Fico, vidíte, že to ide! Fitnes modelka Eva Martinková, ktorú preslávila dotácia od bývalého predsedu vlády, ukázala, že sa vie vo svete presadiť aj bez peňazí od štátu. Len pred pár dňami sa totiž vrátila zo súťaže v USA, kde jej zadoček zabodoval.

Najzaujímavejšie na tom je, že od volieb už predsedu vlády o peniaze nežiadala. Pritom predtým dostala aj na umelé nechty 17 tisíc eur a dva dni pred voľbami tvrdila, že o dotáciu požiada znova. Martinková sa dostala na titulky v čase povodní, keď sa zistilo, že expremiér minul celú rezervu, pričom sa zistilo, že prispel aj modelke.

Tá sa nedávno objavila aj „za veľkou mlákou“, keď sa v Los Angeles zúčastnila prestížnej súťaže Flex Pro 2011. V kategórii Flex Bikini Model Search 2011 sa v nabitej konkurencii prebojovala do finálovej pätnástky a v nej nakoniec vybojovala konečné 12. miesto.

Zaujímali sme sa, či aj tentoraz žiadala o dotáciu, keďže je zrejmé, že išlo o nákladnú cestu. „Pred súťažou som šesť týždňov trénovala dvojfázovo. Amerika je vždy výzva, preto verím, že ma aj táto súťaž posunula vpred,“ vyhlásila modelka. Hovorca predsedníčky vlády Rado Baťo nám však potvrdil, že žiadosť od spomínanej fitnes modelky po voľbách neprišla. „Neevidujeme, že by slečna Martinková žiadala o dotáciu,“ reagoval.

Modelka nám tiež priznala, že po zmene vlády už peniaze nežiadala. „Nežiadala som, ale nebudem sa k tomu už vyjadrovať,“ povedala nám. Ešte desiateho júna 2010 pritom denník Sme tvrdila, že peniaze bude žiadať opäť. „Požiadam, samozrejme, na to čo chcem ísť potrebujem nejakých 9 tisíc euro,“ vyhlásila.

Počas bývalej vlády sa však peniaze na jej športovú činnosť našli aj napriek tomu, že rodine s deťmi s ťažkým postihnutím šéf kancelárie predsedu vlády František Határ v tom čase odpísal zamietavé stanovisko s tým, že nemajú dostatok finančných prostriedkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu