Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poslankyňa Zmajkovičová: Moja noc so ženáčom, manželka to povolila

Dvojica prichádza na ples Zobraziť galériu (2)
Dvojica prichádza na ples

BRATISLAVA – Rozvedená poslankyňa Smeru Renáta Zmajkovičová (48) si vyhodila z kopýtka. Po dlhšej dobe sa na verejnosti objavila počas spoločenskej akcie po boku muža. Zaujímavosťou je, že ním nebol nik iný ako kolega zo strany Marián Kovačócy (52), ktorý je však ženatý. Čo na účasť dvojice hovorí poslancova manželka Darina (50)?

Na posledný ples sezóny prišla poslankyňa so svojim podriadeným, podpredsedom krajskej organizácie Smeru Kovačócym. „Keďže nemám momentálne partnera a protokol hovorí jasne, že nemôžem ísť na ples sama alebo s inou ženou, tak som poprosila kolegu, či by mi nerobil na večer spoločnosť,“ prezradila nám dôvod, prečo prišla s ním.

Zmajkovičová si s ním aj zavtipkovala, že do dostal príkazom. O tom, že je Kovačócy zadaný vie a pozná sa aj s jeho manželkou. „Áno, sme priateľky, pýtala som sa jej, či si môžem jej manžela požičať na večer a súhlasila,“ povedal nám s úsmevom. Zábava vraj bola dobrá a určite si to zopakuje aj budúci rok. Na otázku, či za tým, že nemá priateľa, je to, že už ju muži nebavia, sa iba rozosmiala. „To som nepovedala,“ dodala. V minulosti bola politička vydatá, no rozviedla sa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu