Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hablovičová na pohovore u Sulíka: Posilní sexy kočka SaS?

Modelka zrejme vstúpy do SaS
Modelka zrejme vstúpy do SaS

BRATISLAVA – Najliberálnejšia strana na Slovensku opäť šokuje. Ako sa Topkám podarilo zistiť, už čoskoro možno stranu Richarda Sulíka posilní známa kráska a tvár šoubiznisu Lucia Hablovičová. Tá bola dokonca už aj u samotného predsedu. Všetko nasvedčuje tomu, že išlo už o pohovor týkajúci sa vstupu do SaS. Takýto spôsob posilňovania strany nedávno oznámil práve šéf parlamentu.

Sulíkova tajomníčka Tatiana Tóthová nám potvrdila, že stretnutie medzi jej šéfom a známou tvárou modelingu včera prebehlo. „Áno, môžem potvrdiť, že tu slečna Hablovičová bola, ale k detailom stretnutia sa nebudeme vyjadrovať,“ povedal nám Tóthová. Podľa našich informácií sa stretnutie týkalo práve možnej spolupráce v politike, v ktorej sa chce Hablovičová angažovať.

Každý, kto sa chce stať členom strany musí prejsť výberovým konaním. Sulík pred časom vyhlásil, že jeho súčasťou je aj pohovor s ním a komisiou. Bývalá modelka je momentálne supervízorkou súťaže MISS Slovensko. Agentúra Forza, ktorá projekt zastrešuje, sa k jej súkromným aktivitám nechce vyjadrovať. „Nie je našou zamestnankyňou, takže nemáme dôvod to komentovať,“ povedala nám Zuzana Čižmáriková z Forzy. Ktovie, ak sa však modelke nakoniec podarí zakotviť v SaS, či to nebude pre stranu znamenať aj skrášlenie členskej základne. Práve Hablovičová sa totiž už roky pohybuje vo svete modelingu a mohla by do strany dotiahnuť krásky so sexi dekoltami či inými prednosťami.

Zostáva nám sa už len nechať prekvapiť, ako to celé dopadne. Pravdou však je, že už od čias Zuzany Plhákovej nebola žiadna poslankyňa označená prívlastkom sexi. Prednedávnom sa predsedovi SaS podarilo odfotiť aj so supermodelkou Adrianou Sklenaříkovou. Tá ho prišla osobne navštíviť do kancelárie predsedu parlamentu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu