Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po neznámom páchateľovi, poškodil trolejbusy

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý v piatok vo večerných hodinách poškodil dva trolejbusy linky 201 a 202 na ulici Gagarinova v časti medzi zastávkami MHD Ondrejovova a Ríbezľová.

K zraneniu cestujúcich ani k zraneniu vodičov neprišlo. O pomoc žiada aj verejnosť. Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová ďalej informovala, že incident bol oznámený polícii krátko pred 19.45 h.

"Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky. Šetrením na mieste a vykonaním všetkých potrebných úkonov sme zistili, že na trolejbusoch sú poškodené dve vetriace okná v hodnote 200 eur a dve pevné okná v hodnote 300 eur, čím Dopranému podniku Bratislava vznikla škoda vo výške 500 eur," priblížila Kurucová.

Dodala, že pri vykonaní ohliadky miesta zaistili polícia jednu vecnú stopu. "Konkrétne ide o oceľovú guľôčku s priemerom 2,5 mm," spresnila hovorkyňa s tým, že akým spôsobom a akou vecou prišlo k poškodeniu trolejbusov je v súčasnosti predmetom vyšetrovania. "Vyšetrovateľ policajného zboru už začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci," upozornila.

Zároveň v mene polície žiada občanov, ak si v inkriminovanom čase na Gagarinovej ulici a v jej okolí všimli akékoľvek podozrivé konanie osoby, prípadne osôb, o informácie. Poskytnúť ich môžu na linke 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu