Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študentka v Bratislave otrieskala dve autá a zdrhla!

Mladá študentka to napálila z oboch strán do áut. Zobraziť galériu (7)
Mladá študentka to napálila z oboch strán do áut.

BRATISLAVA - Hovorí sa, že ženy nevedia šoférovať. Čo im však robí ešte o čosi väčší problém, je parkovanie. Bolo to tak aj minulý utorok, keď sa študentka Paneurópskej vysokej školy v bratislavskej Petržalke pokúsila vyparkovať svoj veľký „meďák“.

Mladá dievčina cúvanie asi veľmi neobľubuje, preto si zrejme povedala, že to skúsi predkom. Na to však potrebovala obrovské auto otočiť. A tu nastal problém. Neškodne vyzerajúce vyparkovanie sa zmenilo na nezmyselný demolačný manéver. Pri otáčaní sa totiž dievča muselo vyhnúť dvom vedľa stojacim autám. Nepodarilo sa! Do oboch niekoľkokrát napálila striedavo raz predkom, raz zadkom.

A čo na nepochopiteľné otáčanie hovoria študenti? „Nikto tu nechápe, ako to mohla spraviť,“ povedal pre Topky mladý muž, ktorý chcel zostať v anonymite. „Po tomto skvelom otáčaní odišla jednoducho preč! Podarilo sa jej to, ale tie dve autá ostali označkované,“ prezradil nám informácie od dievčaťa, ktoré celú situáciu natočilo. Podľa študentových slov prišiel neskôr k poškodeným autám jeden z majiteľov a jediná reakcia, na ktorú sa zmohol, bola „absolútna nechápavosť, ako sa niečo takéto môže stať“.

Nepríjemný incident zatiaľ nepozná meno vinníčky, rieši ho už však vedenie školy.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Študentka v Bratislave otrieskala
Zobraziť galériu (7)



Ukazkove vyparkovanie


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu