Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slotova hovorkyňa pózovala: Pozrite, aká je zo mňa modelka!

hovorkyňa SNS Zobraziť galériu (4)
hovorkyňa SNS

BRATISLAVA - Svetlá reflektorov, blýskajúci fotoaparát a pózy ako z módneho časopisu. Tak toto všetko mohla počas jedného dňa zažiť hovorkyňa národniarov Jána Slotu Jana Benková. Nechala sa totiž nafotiť v ateliéri, ako modelka.

„K foteniu ma prinútili kolegovia, lebo som bola asi už jediná hovorkyňa, ktorá nemá oficiálnu fotografiu,“ prezradila nám Benková dôvod fotenia. Fotiť sa nechala minulý týždeň a celé to trvalo vyše dvoch hodín aj s prípravou. Sériu fotografií jej robili v ateliéri Ivony Oreškovej, ktorá má za sebou skúsenosti z fotenia modeliek ale aj slovenských celebrít.

Benková vraj mala pred tým trochu strach, pretože sa fotografovaniu vyhýba, ale nakoniec to zvládla a dokonca sa jej to páčilo. „Ivona je nesmierne empatická a profesionálna, tréma zo mňa opadla a fotografovanie bolo veľmi príjemné,“ uviedla. Tvrdí, že by si to zopakovala, ale len v rovnakom ateliéri a s rovnakou fotografkou.

Snímky vraj nevyužije len ako hovorkyňa strany. Píše totiž knihy a chcela by ich použiť aj v nich. „Koncom mája mi vychádza nový ženský román, takže možno aj tam,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu